Begrensninger ved redigering av filer

Hackere elsker å utnytte og ødelegge WordPress-nettsteder, og følgelig bør sikkerhet være en prioritet for alle som bruker WordPress. For å bidra til å gjøre administrerte WordPress-kontoer så sikre mot hacking som mulig, bruker vi strenge, sikkerhetsorienterte begrensninger på hvilke filer som kan redigeres.

Denne funksjonen betyr at du kun kan redigere følgende kataloger og filer på administrerte WordPress-kontoer:

• /wp-content
  • wp-config.php
  • .htaccess
  • favicon.ico

Du kan også redigere alle kataloger og filer som du laster opp selv, f.eks. en php.ini-fil.